Hívjon most!
Telefon: +36 92 815 500
FAX: +36 92 815 502
Nyitva tartás
Hétköznap: 8:00 - 17:00
Szombat: csak értékesítés 9:00 - 12:00, Vasárnap: zárva
Itt vagyunk
8900 Zalaegerszeg, Balatoni út 3/a
GPS: 46.8441775,16.8627448

.Érdeklődjön
Induló ár már 4990000 Ft-tól

vito go

VITO GO

Mindig bevetésre kész

Munkamániás Vito GO gazdaságos üzemeltetéssel és vezetéstámogató rendszerekkel már nettó 4 990 000 Ft-tól*

A Vito GO sokoldalúságánál csak a megbízhatósága lenyűgözőbb: magas fokú rendelkezésre állása és gazdaságos üzemeltetése a vállalkozások tökéletes társává teszi. Funkcionális részleteivel útközben és a rakodás során egyaránt a hatékonyságot tartja szem előtt, ugyanakkor biztonság és komfort tekintetében is a Mercedes-Benz kiemelkedő színvonalát nyújtja.

A Vito GO már elő pillantásra elárulja, hogy valódi haszongépjármű-specialisták tervezték.  A nagy raktérajtó és az alacsony rakodóperem egyszerű be- és kirakodást biztosít, és a tágas raktérben a nagyobb szállítmányoknak is bőven jut hely.

A Vito GO szériafelszereltségként is fejlett biztonsági és vezetéstámogató rendszerekkel segíti a célba érkezést. Az Attention Assist éberségfigyelő asszisztens felismeri a vezető elfáradásának tipikus jeleit, és figyelmeztet a pihenőre. A hegymenet elindulási asszisztens meredek emelkedőkön, teljes terhelés mellett is egyszerű elindulást tesz lehetővé, az oldalszél asszisztens pedig erős oldalszél-lökések esetén is segíti a vezetőt, hogy a forgalmi sávban tartsa a járművet.

Akár városban, akár országúton szállít, a Vito GO kedvező áron kínál hosszú távú, megbízható és gazdaságos megoldást üzleti céljai eléréséhez.

SPRINTER GO 

már nettó 5 299 000 Ft-tól*

100% funkcionalitás Önnek.

A Sprinter választásával olyan jármű mellett dönt, mely kiemelkedő minőséggel, gazdaságos üzemeltethetőséggel és magas rendelkezésre állással több mint 20 éve a vállalkozások megbízható társa a napi szállítási feladatokban. Az új elsőkerék-meghajtású Sprinter GO folytatja a modellcsalád hagyományait, és vonzó áron teszi lehetővé, hogy Ön már az első pillanattól élvezhesse a gazdaságosság és funkcionalitás számos előnyét.

Az új Sprinter GO teret ad a lényeges részleteknek. Az elsőkerék-meghajtás takarékos üzemanyag-fogyasztást, továbbá megnövelt rakteret és ezáltal nagyobb hasznos terhelést tesz lehetővé. A 80 mm-rel alacsonyabb rakodóperem pedig egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a be- és kirakodást, továbbá komfortosabb be- és kiszállást biztosít.** A rakomány biztonságáról fejlett rögzítési megoldások gondoskodnak. Így Ön a gazdaságos üzemeltetés mellett költséghatékonyan és kényelmesen szervezheti és végezheti szállítási feladatait.

Akár személy- vagy teherszállításhoz, akár mobil műhelyhez vagy irodához keres hosszú távú megoldást, a Sprinter GO kedvező áron kínál teljes körű mobilitási megoldást üzleti céljai eléréséhez.

Próbálja ki a gépjármű konfigurátort, majd az összeállítás végén kapott Online kódját adja meg nekünk, és mi elkészítjük álmai autójának akciós ajánlatát!

Konfigurátor