Hívjon most!
Telefon: +36 92 815 500
FAX: +36 92 815 502
Nyitva tartás
Hétköznap: 7:30 – 16:00 (ebédszünet: 12:00-12:30)
Szombat: 9:00 – 12:00 (csak értékesítés)
Vasárnap: Zárva
Itt vagyunk
8900 Zalaegerszeg, Balatoni út 3/a
GPS: 46.8441775,16.8627448

Mercedes-Benz szerviz

JÓL KÉPZETT SZAKEMBEREK

page2_img1Szervizünkben megbízhat, mert többet teszünk a jármű egyszerű karbantartásánál. Teljesítjük egyéni igényeit és a gépjárművére szabott, átfogó alkatrész és tartozékprogramot kínálunk Önnek. Egyrészt eredeti alkatrészekkel és eredeti tartozékokkal, de használt alkatrész központunk is megfelel a legmagasabb kívánalmaknak, mindig az adott gépkocsinak megfelelően.

GYORS ALKATRÉSZ BESZERZÉS

page2_img2Az eredeti alkatrészek illenek az Ön járművébe és legkorszerűbb gyártási eljárásokkal készülnek, melynek során vizsgálják az anyagukat és működőképességüket. Ez az Ön számára azt jelenti, hogy mindig a legjobb minőséget kapja. Hatékony logisztika gondoskodik az alkatrészekhez való gyors hozzáférésről a teljes termékválaszték esetében és mindezt egy kézből.

FEJLETT DIAGNOSZTIKA

page2_img3Az autóval kapcsolatban számos diagnosztikai szolgáltatást végzünk, melyek Önnek biztonságot adnak és megnyugodhat, hogy autója a legjobb kezekben van. Legjobban képzett munkatársaink gondoskodnak arról, hogy az Ön autója javítása és karbantartása legmagasabb szinten történjen. Szervizünk ezeket a munkákat előre megszabott munkaértékek alapján végzi.

HASZONGÉPJÁRMŰVEK

page2_img4Tehergépjármű szervizünk a legáltalánosabban elterjedt Mercedes-Benz haszongépjárművek javítására szakosodott. Szervizünk komplex szolgáltatással áll az Ön rendelkezésére, mely nem csupán tehergépjárművek javítását, hanem azok üzemeltetésével kapcsolatos teljeskörű kiszolgálást jelent. Kedvelt szolgáltatáscsomagunk a szerviz flottakezelés, amely keretében elvégezzük az időszakos szervizfeladatokat, nyilvántartjuk a teljes haszongépjárműpark dokumentumainak, engedélyeinek határidejét, gondoskodunk azok hosszabbításáról, beszerzéséről.

Szerviz bejelentkezés Eredeti Mercedes alkatrészek